Nei Tehnic si Calitate este o companie ce are ca domeniu de activitate importul şi distribuţia echipamentelor de securitate.

Participând activ la expoziţii, seminarii, conferinţe, simpozioane interne şi internaţionale reuşim să aducem pe piaţa româneasca echipamente de calitate superioară care înglobează tehnologii de vârf din domeniul securităţii.

Viziunea, preţurile, suportul tehnic şi termenele de livrare ne-au propulsat în topul celor mai bune companii de distribuţie.

Oferta noastră de distribuţie include echipamente realizate de cele mai prestigioase companii din domeniu: SIEMENS, SAMSUNG, BOSCH, DSC, PARADOX, BENTEL, JVC, GE, HIKVISION, LG, HP.

Misiunea Nei Tehnic si Calitate este de a răspunde cererii de sisteme de securitate cu o gamă completă, care presupune un mod flexibil de a configura oferta în funcţie de cerinţele şi nevoile de securitate ale clientului.

Nei Tehnic si Calitate a lansat primul magazin online cu echipamente de securitate din România.

Magazinul este destinat tuturor celor interesaţi de domeniu şi îşi propune să exceleze prin preţuri accesibile, calitate şi nu în ultimul rând, prin suport tehnic. 

CONCTACT