Nei Tehnic si Calitate este o companie ce are ca domeniu de activitate importul şi distribuţia echipamentelor de securitate.Alaturi de NEI Divizia de Securitate, NEI Medica Asist, NEI Fire Services, NEI Management Consulting, Nei View, Agentia Privata de Investigatii NEI si NEI HR Solutions formează NEI HOLDING, având ca idee centrală pasiunea pentru diversitate şi implicit dezvoltare multilaterală, bazându-se strict pe un capital 100% românesc.

Participând activ la expoziţii, seminarii, conferinţe, simpozioane interne şi internaţionale reuşim să aducem pe piaţa româneasca echipamente de calitate superioară care înglobează tehnologii de vârf din domeniul securităţii.

Viziunea, preţurile, suportul tehnic şi termenele de livrare ne-au propulsat în topul celor mai bune companii de distribuţie.

Oferta noastră de distribuţie include echipamente realizate de cele mai prestigioase companii din domeniu: SIEMENS, SAMSUNG, BOSCH, DSC, PARADOX, BENTEL, JVC, GE, HIKVISION, LG, HP.

Misiunea Nei Tehnic si Calitate este de a răspunde cererii de sisteme de securitate cu o gamă completă, care presupune un mod flexibil de a configura oferta în funcţie de cerinţele şi nevoile de securitate ale clientului.

CONCTACT