SUCCESS, TOGETHER

PACHETE BUSINESS

Servicii integrate de securitate. Securitate la incendiu. Servicii medicale.

Avem deosebita plăcere și onoare de a vă aduce în prim-plan compania noastră, prezentându-vă activitățile și oportunităţile de afaceri pe care, considerăm noi, le putem dezvolta cu dumneavoastră, în scopul unor colaborări durabile și eficiente.

Grupul de firme NEI HOLDING a fost înfiintat în anul 2002 ca o entitate cu capital privat, integral românesc, oferind și completând treptat o gamă de produse și servicii în diferite domenii. Mai exact, activitățile de bază ale companiei au pornit de la furnizarea de servicii de securitate, protecţie, pază, transport valori, instalări de sisteme tehnice, ajungând în prezent să ofere servicii integrate și în domeniul securităţii la incendiu, serviciilor de detectivi, consultanței în afaceri, confecţiilor de echipamente de protecţie și serviciilor medicale.

Knowhow-ul echipei manageriale precum și al tuturor colaboratorilor, partenerilor și al intregului personal se bazează pe o experienţă de peste 19 ani în domeniile din portofoliul holdingului, fapt ce garantează calitatea la cel mai înalt nivel a serviciilor prestate de companie. Această experienţă începe din sectorul de consultanță și

continuă până la asigurarea integrală a serviciilor din portofoliul companiei.

Astfel, Nei Divizia de Securitate, Nei View, Nei Facility Management, Nei Medica Asist, Nei Air, Nei Fire Services, Agentia Privata de Investigatii Nei, Nei Tehnic Si Calitate, Nei HR, Nei Fashion Stylen si Nei Management Consulting, toate firme din cadrul Neiholding, pot deveni parteneri de încredere ai companiei dumneavoastră.